Страсбург. На 5 февруари 2018г. в Страсбург, българският евродепутат от

...
Страсбург. На 5 февруари 2018г. в Страсбург, българският евродепутат от
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел: Популизмът не може да бъде преборен само с думи, конкретните резултати ще накарат гражданите да повярват отново в Европа

Страсбург. На 5 февруари 2018г. в Страсбург, българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и ръководител на Международното европейско движени, Ева Майдел взе участие в среща с представители на неправителствения бранш и членове на проевропейски организации. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Представяйки целите на Българското председателство на Европейски Съюз, тя акцентира, че „ проевропейският метод на Българското държавно управление ще бъде водещ за постигането на огромните провокации, които стоят на дневен ред в Европа – „ Брекзит “, политиката за сигурност, миграцията “.
В отговор на въпроси от публиката, българският евродепутат разяснява опцията за възобновяване на разговора с жителите на Европейски Съюз посредством поредност от диспути и начинания. „ Дебатите са доста нужни, само че популизмът не може да бъде преборен единствено с думи. Конкретните резултати ще накарат жителите да повярват още веднъж в Европа. “
Ева Майдел е ръководител на Европейското придвижване - най-голямата мрежа от про-европейски организации. Европейското придвижване има клонове в 39 страни и обгръща 36 интернационалните асоциации от сферата на гражданското общество, бизнеса, профсъюзите, Неправителствени организации бранша, университетския свят и политиката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР