Странният избор на поп фолк певицата Мария за сватбена рокля

...
Странният избор на поп фолк певицата Мария за сватбена рокля
Коментари Харесай

Падна скандална тайна от сватбата на Мария с Мирослав СНИМКА

Странният избор на поп фолк певицата Мария за сватбена рокля развълнува мрежата. Припомняме, че някогашната чалга звезда подвигна загадка венчавка с годеника си Мирослав Соколов в стеснен кръг. За първи път от три сватби насам, миньончето реши да зареже белия цвят и заложи на шарена булчинска рокля.

И в случай че можем да си разбираем другия цвят с предходните й два брака, то нямаме пояснение за какво най-малко не си е купила нов тоалет, особено за мотива. Проверка на Show.bg сподели, че въпросната рокля с флорален принт освен не е ново попълнение в дрешника на Мария, само че и към този момент я е носила на няколко участия.

Защо певицата ще залага на тоалет, с който е пяла по задимените кръчми, вместо да се награди с нова рокля за този прочувствен миг? Според нейни сътрудници повода е ясна – изпълнителката изпитва съществени финансови усложнения, което изяснява и скромната й женитба с Миро.

Източници, близки до предприемача, настояват, че след развода някогашната му жена го е ошушкала до кокал. Това наложило и Мария още веднъж да излезе по кръчмите – активност, която от дълго време бе прекратила, тъй като гаджето й разполагаше с задоволително средства.

Неслучайно и самата рокля е закупена на ликвидация, сподели наша инспекция. От 5000 лв. цената на тоалета е паднала на 2000 лева, което към този момент било по-поносимо за изтънелия джоб на Мария.

Модни гурута пък разясняват, че въпреки и маркова, роклята е извънредно несъответствуваща за мотива и сезона. „ Все едно излязла на лятно празненство, а не да се омъжва през декември “, цъкат с език експерти.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР