Странен нов политически проект се пече на "Раковски" 134 -

...
Странен нов политически проект се пече на "Раковски" 134 -
Коментари Харесай

Новата патерица на ГЕРБ се пече: Пепи Москов се коалира с разбрицаните патрЕоти!

Странен нов политически план се пече на "Раковски " 134 - стяга го някогашният здравен министър от кабинета “Борисов 2” Петър Москов. Партията ще се учреди още след Нова година, написа “24 часа”.

Първо концепцията била новата политическа групировка трябвало да се конфигурира и едвам по-късно да се търсят съюзи. Сред вероятните сътрудници обаче сигурно се пъчи водачът на НФСБ Валери Симеонов, с който Москов дели един адрес сега - знаковата постройка на Съюз на демократичните сили на “Раковски” 134.

Макар че в края на 2016 година ДСБ го изключи от редиците си, тъй като остана измежду най-верните министри на Борисов при излизането на дребния сътрудник от ръководството, Москов остана в Реформаторския блок като самостоятелен член и негов представител. По същото време някогашните му съпартийци стопираха да идват на сбирките в централата на Съюз на демократичните сили.

Както е печално известно към днешна дата Република България изобщо не съществува. Междувременно 2 етажа от “Раковски” 134 получи за централа фронтът на досегашния вицепремиер Валери Симеонов.

Сред възможните бъдещи сътрудници на Москов се српягат безконечните коалиционери за власт и изгода- Красимир Каракачанов и неговата Вътрешна македонска революционна организация.

Сред съидейниците в бъдещата партия съгласно осведомени е Ивайло Цветков - Нойзи, който бе измежду лицата на “Нова република” на Радан Кънев и даже произнесе тирада, която бе рекордьор по споделяния в интернет. Той обаче намирал повече допирни точки не с екслидера на ДСБ, а с изключения оттова доктор Москов.

Така на процедура Москов измества “Атака” на Волен Сидеров в структурата, подкрепяща властта. Последният към този момент съвсем несъмнено потегля с Николай Бареков в различен закостенял съюз, без Каракачанов и Симеонов.

Междувременно евродепутатът Николай Бареков също разяснява задаващата се патерица, основана от сбирщайн инцидентни обвинени:

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"След като още веднъж се намесих в родната кочина, наречена БГ политика, с което разпаднах изпокараните Патреоти, ГЕРБ се стреснаха и си вършат нова патерица за евроизборите. Този път Цв Цв извади от торбата с политически отрепки подсъдимия за подправените детски ваксини “Пепи Москов” в композиция с елементи от разпърцаните разбрицани Патреоти в лицето на WC Симеонов, АвтоДжамбазки и Шише или Шиши челник. Тези безусловно подвластни от прокуратурата политици ще бъдат новите момчета на повикване с дебют на Евроизборите. Кой обвиняем за ваксини, кой “Любимец” на майките и децата, кой назначил секретарката си за вице, кой разследван за търговия на черно с българско поданство, кой хванат въоръжен със зареден револвер на летището, кой за рекет или за побой - всички един дол дренки.

Учудваща тези дни е единствено пасивността на Атака и ступорът на нейния водач, който явно не може да осъзнае действителността - той и Атака са навън от ръководството, сменени от още по-послушния и подвластен олигарх Марешки. Впрочем на горната коалиция, която ще назовем “Тримата лакоми простаци на Цв. и Ц.” липсва единствено търговецът на евтини илачи Марешки, който идеално би се вписал до подсъдимия за имунизациите (внос от Турция) Москов. Дори и някой от тези да пробие в Европа като народен представител, което е необикновено, прокуратурата неотложно ще изиска имунитета му поради правосъдните каузи или повдигнати обвинявания.

Като единствен представител на Европейските консерватори и член на тяхното Бюро на парламентарната група и на техния Съвет на Алианса ви подсигурявам, че тези в никакъв случай няма да бъдат признати в нашите редици. Най-много към този момент Цв Цв да ги е харизал поединично на всеядните неолиберали от ЕНП, в която членува ГЕРБ. Все отново да им пожелаем на добър час и да се любуваме на шоуто по какъв начин изискания жълтопаветен интелектуалец Ивайло Нойзи Цветков ще дискутира във високия си разказ и обичания си лондонски Кокни дискурс проблематиката на консерватизма в светлината на “Размисли за революцията във Франция” на обичания си ирландски реакционер Едмънд Бърк на шише сливовица дружно с известните интелектуалци Валери Симеонов, Марешки и Джамбазки. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР