Стотици семейства и приятели посетиха горещото грил приключение в Русе

...
Стотици семейства и приятели посетиха горещото грил приключение в Русе
Коментари Харесай

Иван Лечев сподели своята тайна

Стотици фамилии и другари посетиха горещото грил премеждие в Русе - Coca-Cola Chill & Grill. Още от сутринта кулинарните почитатели се впуснаха в конкуренция за подготвяне на грил по собствен усет в особено отредения ъгъл за независимо готвене, където в края на деня Ники Станоев разгласи и спечелилите.

Грил страстите въодушевиха Иван Лечев да остави за миг своята китара, с цел да покаже, че с изключение на на сцената е виртуоз и в кухнята. Талантливият музикант оказа помощ на кулинарните майстори – Сандра Алексиева и Даниела Колева, като показа тайната съставна част на обичаната си марината за ребра.



Той призна, че точно прибавянето на Кока-Кола прави усета толкоз специфичен. Незабравимото грил преживяване беше в допълнение подсилено от наличието на инженер биотехнолог – Кубрат Сахибудин, който обясни на кулинарните фенове химичните процеси, протичащи при приготвянето на храната.



Неделният грил празник завърши с сантименталния тромбон на Вили Стоянов и The Old School Trombone, чиито джаз ритми раздвижиха публиката. Кулминацията на събитието беше присъединяване на Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “, като фамилии и другари извършиха в един глас обичания летен шлагер „ По-полека “. Специално за осъществяването на хореографията към песента, на сцената се качи и артистът Ники Станоев, който забавляваше грил почитателите през целия ден.



За всички, които желаят да се включат в грил приключенията на Кока-Кола, идващите дати са 12-и август в Бургас и 2-и септември в София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР