Стотина души посрещнаха с бурни аплодисменти Васил Божков, докато го

...
Стотина души посрещнаха с бурни аплодисменти Васил Божков, докато го
Коментари Харесай

С аплодисменти посрещнаха Божков в съда

Стотина души посрещнаха с бурни овации Васил Божков , до момента в който го конвоираха към правосъдната зала на Софийския апелативен съд. За самодейността им беше обявено във Фейсбук страницата на „ Българско лято “.

Припомняме, че предприемачът се откакто се укрива в Дубай от началото на 2020 година Срещу него се водят 3 каузи , по които след връщането му бяха повдигнати обвинявания. Първото е по този начин нареченото „ хазартно дело “ за неплатени близо 700 милиона лв. такси от лотарийни игри. Второто е за началник на проведена незаконна група за рекет, изнасилвания и убийства, като по него има обвиняване, че е подстрекател на 3 убийства. Последното е за държане на антики , напомнят от „ 24 часа “.

На 26 август Софийския градски съд постанови „ задържане под стража “ за хазартния необут. Мярката е по делото за данъчни закононарушения , свързани с хазартния му бизнес.

След връщането си Васил Божков беше свикан и като очевидец по дело , че е дал почти 60 милиона лева рушвет, с цел да няма спънки пред хазартния му бизнес. Заради тези му изказвания той беше разпитван в границите на 9 часа в продължение на 2 дни.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР