Стопкадри Нова ТвАктьорът Любо Нейков предложи на Гала да я

...
Стопкадри Нова ТвАктьорът Любо Нейков предложи на Гала да я
Коментари Харесай

Любо Нейков: Гала, вземам те за дъщеря, осиновена си

Стопкадри Нова Тв

Актьорът Любо Нейков предложи на Гала да я вземе за щерка. Това стана по време на диалога в „ На кафе “, когато Любо обясняваше по какъв начин поддържа връзка с щерка си.



Възхитена, Гала дефинира Нейков като прелестен татко, а той й сподели: Защо не ми станеш щерка. След като Гала сподели, че приема, той продължи: Взимам те за щерка, осиновена си. Само внимавай да не напълнееш, тъй като сготвям мното хубаво.

Преди това Любо Нейков изясни за какво от една година не влиза в обществените мрежи, за какво обича директното другарство с щерка си и желае ли тя да наследи неговата специалност.



Дъщеря ми в този момент дано да си поема към учебното заведение и да се грижи там за домашните, аз единствено ще й оказвам помощ и ще виждам в профил. Иначе от една година не съм в обществените мрежи, тъй като повече ми харесва да виждам хората в очите, да се прегръщаме и да се целуваме, а не да сме непрекъснато в телефоните и в някакви обществени мрежи. Какво ще научиш оттова, съобщи Любо.



Извинявам се, доста глупава приказка, палачинката се обръща, може би идва това време, в което ще се обърне и ще захвърлят множеството хора телефоните и ще търсят тоя контакт, съгласи се Гала.

Нейков призна също кой е обичаният му миг на сцената.



Така съм учтив от фамилията си, че постоянно съм имал почит към по-възрастните. Може един ден да е по-голям от тебе, само че един ден повече е видял от тебе и знае един ден повече. С почит към всички по-големи. От първите си изяви в театъра и на сцената за мен обичан миг е да извадиш сътрудниците от обувките и да се опиташ да ги разсмееш. Защото, в случай че ние не си създадем на нас да ни е хубаво, няма по какъв начин да е хубаво на публиката. Първо би трябвало ние да сме уверени в това, което вършим, с цел да го предадем на публиката, разяснява Любо Нейков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР