Стопкадър Спортал.бгСелекционерът на националния отбор на България Младен Кръстаич е

...
Стопкадър Спортал.бгСелекционерът на националния отбор на България Младен Кръстаич е
Коментари Харесай

Сръбско издание: Кръстаич подписа оставката си

Стопкадър Спортал.бг

Селекционерът на националния тим на България Младен Кръстаич е подписал оставката си. За това оповестява сръбското издание „ Pink.rs “. Според информацията, 49-годишният експерт е имал подложен ултиматум преди вчерашния мач с Литва, а загубата с 0:2 води до неговото овакантяване. Абсолютно идентична е обявата в уеб страницата на в. " Курир ", написа още Блиц.

Както е известно, домакинското проваляне от представителния отбор на някогашната руска република прати родните национали на последното място в квалификационната група за Евро 2024.

Друго сръбско издание също излезе със заглавие за овакантяване на селекционера на „ лъвовете “.

„ Кръстаич разгласи напускането си, само че не и оставката си “, написа „ Sportal.rs ”.

Сайтът на спортните малките екрани „ Арена Спорт “ пък цитира думите на Младен Кръстаич след мача с Литва, с които оставя решението за неговото освобождение на управлението на БФС.

„ Аз съм експерт и знам каква е моята работа. Нека оставим хората над мен да вземат решение. Имам цялостната поддръжка на футболния съюз. За последно приказвах с Георги Иванов и почувствах, че ме поддържа. Моята работа е да упражнявам тима, а на футболния съюз да взима решенията “, написа в цитата от Младен Кръстаич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР