Стопкадър Нова ТвПевецът, композитор и поет Михаел Белчев разкри какво

...
Стопкадър Нова ТвПевецът, композитор и поет Михаел Белчев разкри какво
Коментари Харесай

Михаил Белчев: Най-важното нещо за един човек е да може да обича

Стопкадър Нова Тв

Певецът, композитор и стихотворец Михаел Белчев разкри какво значи за него премията „ Бг подстрекател “, която получи. Той направи и коментар по други тематики, свързани с него.

„ Чувствам се като подстрекател и в действителност премията е на името на Ана-мария Тонкова, която беше моя другарка и за жал в този момент е някъде горе, и тя несъмнено ме следи и несъмнено се радва доста. То е Божа работа, с цел да ми я връчат тази премия, значи се демонстрирам като човек, който взе участие в някакъв развой, чрез на някакви качества, които други не имат на тази възраст “, съобщи Белчев за „ На кафе “ по Нова Тв.

„ Всички мои песни си ги обичам, всичко, което съм написал, има някъде сполуки, някъде несполуки, само че в общи линии в този момент, към този момент над 50 години, песните ми още се пеят, към момента ги има, към момента се вълнуват хората и към момента трансформират ориси толкоз доста време. Аз се веселя, че и към момента паметта ми е добре “, добави Белчев.

„ На сина си към този момент не му давам какъвто и да е ум. Той е мъж, огромен човек, а в някои неща аз не съм доста в час, с новите технологии да вземем за пример. Ние с него не сме на тази болна тематика татковци и синове,  вечния спор, безконечните пререкания, безконечните кавги. Няма такова нещо при нас. Аз разгадавам на него, имам вяра му, имам му доверие, което доста малко родители биха дали своят вот на децата си. Той е мъж, той би трябвало да се оправи с всичко в тоя живот “, сподели още огромният артист.

„ Любимата ми дума е любов. Това е най-важното нещо в света за един човек. Да обичаме, да се радваме повече, да сътворяваме повече, да измисляме повече “, приключи Михаил Белчев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР