Стопкадър бТВНастимир Ананиев от Продължаваме промяната“ коментира решението на здравния

...
Стопкадър бТВНастимир Ананиев от Продължаваме промяната“ коментира решението на здравния
Коментари Харесай

Ананиев: Има критики към някои министри

Стопкадър бТВ

Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “ разяснява решението на здравния министър Хинков да напусне поста след ротацията на министър председателите заради липса на политическа поддръжка.

Той прикани акад. Денков и Мария Габриел да създадат разбор на работата на всички министри и да преценяват дали някои от тях би трябвало да бъдат заменени.

Не съм доста склонен, че Хинков не е имал поддръжка. Ето, имаше поддръжка за детската болница, само че нещо случва ли се там. За страдание не се е случило, съобщи в „ Лице в лице “ Ананиев.

Лично аз имам рецензии към няколко министри, само че няма да влизам в елементи, а и мисля, че не е редно, тъй като ще стане конспирация. Но редното е министър председателят Денков и вицепремиерът Мария Габриел да създадат оценка на своите министри, да дойдат при парламентарните групи, които би трябвало да гласоподават идващия кабинет, и да предложат, в случай че има такива смени, добави по бТВ той.

Видяхме, че в действителност професор Хинков по негово предпочитание казваq че няма да бъде повече министър, защото е почувствал, че няма поддръжка. Има министри сигурно, към които има рецензии, само че рецензиите не са само от парламентарните групи, сподели още политикът.

Гражданите също имат по-големи упования към някои министри, тъй че с цел да се усъвършенства идващия кабинет, аз желая да чуя, несъмнено, мнението на премиера Денков на вицепремиера Габриел. Тогава парламентарните групи ще вземем финалното решение на база на тяхното предложение, което ще пристигна при нас, разяснява Настимир Ананиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР