Стогодишна британка почина, след като била ограбена на улицата, съобщава

...
Стогодишна британка почина, след като била ограбена на улицата, съобщава
Коментари Харесай

Полицията в Дербишър на крак! 100-годишна британка почина след "чудовищен" уличен грабеж

Стогодишна британка умря, откакто била ограбена на улицата, оповестява Sky News. Нападението станало на 28 май в Нормантън в графство Дербишър. Неизвестният към този момент нападател изтръгнал от ръката на дамата чантата й. Тя е била на път за полската черква, когато е била пресрещната от тайнствен мъж, който направил бруталния грабеж. Нейните другари Моника Зареба и Мария Войчак споделиха преди да почине, че в никакъв случай не са предполагали, че такова нещо ще се случи на стара жена. " Не бива да се случва. Не можем да повярваме... ние сме шокирани ", споделят те.


Приятелките на умрялата жена

Тя била откарана в болница със строшаване на шията и по-рано през днешния ден е умряла. Полицията квалифицира закононарушението като „ чудовищно “.


Чантата на жертвата

Полицията търсела очевидци, тъй като госпожа Какзан не можела опише обстановката, нито лицето на обирджията. Зелената й чанта е открита на няколкостотин метра на кръстовището на улица Мур и Нормантън Роуд.


Това е директната, в която е станал обирът

Полицията желае да чуе от всеки, който може да има информация за лидера на транспортното средство, или в случай че има камера за видеонаблюдение с аспект към кръстовището, то видеото от съответния ден да бъде предадено в полицията. Издирва се автомобила с регистрационна табела SL02 KVZ.

" Има хора в Дерби, които знаят кой е виновникът за жестокото закононарушение и ги призоваваме да дадат информация в името на справедливостта ", споделят от полицията.

39-годишен мъж е задържан като обвинен, само че към момента се води следствие, което да потвърди дали е отговорен.

Нападателят се търси.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР