Стоенето вкъщи понякога може да е доста скучно. Ние го

...
Стоенето вкъщи понякога може да е доста скучно. Ние го
Коментари Харесай

Когато Хайди Клум се боядисва по бельо

Стоенето у дома от време на време може да е много скучно. Ние го знаем доста добре, въпреки всичко бяхме в обществена изолираност повече от два месеца.

И до момента в който при нас ограниченията леко стартират да се разхлабват, то в Съединени американски щати нещата не наподобяват толкоз розови. Там карантината продължава с цялостна мощ и излизанията на открито не са целесъобразни. Затова всички поданици на Щатите се пробват някак да запълнят с действия времето си вкъщи.

Хайди Клум го прави, като се подлага на някои разкрасителни процедури, от които явно има незабавна потребност. С маски и един чадър сред нея и фризьора Лоренцо Мартин, моделът все пак се порадва на професионална грижа за своята коса.

View this post on Instagram
A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on May 19, 2020 at 3:19pm PDT

" Винаги има метод. Ето по какъв начин пазим обществена отдалеченост. Обичам те, Лоренцо! ", написа шеговито Хайди под фотографията.

Независимо, че фрагментът евентуално е смешка, тъй като моделът въпреки всичко е по долни дрехи, тя не е пренебрегнала потреблението на маска. А и колкото смешно да наподобява всичко, не можем да отречем, че Хайди Клум е и доста секси.
 Хайди Клум, Том Каулиц и изолацията им у дома, поради ковид
Как се пази Хайди Клум от ковид

Социална изолираност, даже и от личния ѝ съпруг
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР