Стивън Колбърт, Джими Фалън и Джими Кимъл се събират за подкаст, фокусиран върху удари

...
Creme de la creme от късно вечерта се обединяват за
Коментари Харесай

Creme de la creme от късно вечерта се обединяват за добра кауза, докато техните шоута остават задържани поради продължаващата стачка на писателите.

Стивън Колбърт, Джими Фалън, Джими Кимел, Сет Майерс и Джон Оливър обединяват сили за нов ограничен подкаст, озаглавен „Strike Force Five“, обяви Spotify във вторник.

Подкастът ще споделя „някога частни чатове“, провеждани между вечерните домакини, които започнаха да се срещат всяка седмица през май, след като стачката на WGA започна да обсъжда „сложността зад продължаващите холивудски стачки“, според съобщението на Spotify.

Постъпленията, генерирани от подкаста, ще отидат за безработен персонал от съответните предавания на домакините – „The Late Show with Stephen Colbert,“ „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon,“ „Jimmy Kimmel Live, Late Night with Seth Meyers, ” и „Последната седмица тази вечер с Джон Оливър”. Някои от тези предавания излъчват повтарящи се епизоди вече почти четири месеца, тъй като стачните преговори между WGA (Гилдията на писателите на Америка) и AMPTP (Алианса на филмовите и телевизионни продуценти) се проточват.

В навечерието на стачката на писателите в началото на май Колбърт спомена възможността за стачка в началния си монолог, когато представи снимка на всичките си писатели, като каза, че шоуто няма да се случи без тях.

Домакинът изрази подкрепата си за синдикатите и каза, макар че се надяваше, че стачката може да бъде предотвратена, „Също така смятам, че исканията на писателите не са неразумни“.

„Strike Force Five“ ще стартира в сряда и ще бъде наличен в повечето големи подкаст платформи. Spotify каза, че сериалът ще продължи най-малко дванадесет епизода, като всеки домакин ще служи като ротационен модератор.

Али Розенблум от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР