Стивън Джерард се превърна в притегателна сила за редица бивши

...
Стивън Джерард се превърна в притегателна сила за редица бивши
Коментари Харесай

Джерард ще възражда кариерата на още едно бивше величие на Ливърпул

Стивън Джерард се трансформира в притегателна мощ за редица някогашни величия от обичания му Ливърпул. Този път той се е насочил към нидерландеца Джорджиньо Вайналдум, който продължава да ближе рани в ПСЖ, откакто реши да си тръгне със свободен сътрудник „ Анфийлд “ през предишното лято, с цел да избере парите на „ парижани “, само че това бе за сметка на времето, което прекарва на терена.

31-годишният плеймейкър е действителна алтернатива за Астън Вила през идното лято, като испанското издание Sport даже твърди, че британският отбор е подготвен да заплати €25 млн. за услугите му.

„ Виланите “ в това време се любуват на възраждането на Филипе Коутиньо, за който „ Стиви Джи “ съобщи, че към този момент възстановява формата си от дните с екипа на Ливърпул.

Джерард разполага още с класни фигури от ранга на Емилиано Мартинез, Тайрън Мингс, Калъм Чеймбърс, Лука Дин, Ашли Йънг, Дъглас Луиз, Леон Бейли, Емилиано Буендия, Оли Уоткинс и Дани Ингс. Изглежда единствено му липсва един потвърден плеймейкър и умерено ще можем да твърдим, че Вила е тим, който ще се бори за място в топ 6.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР