Стигна се до сделка, аз не изключвам вариант, в който

...
Стигна се до сделка, аз не изключвам вариант, в който
Коментари Харесай

Журналисти: Путин се показа като много слаб президент

„ Стигна се до договорка, аз не изключвам вид, в който да имало прелиминарен сюжети. В страни, като за Русия такива сюжети са рискови. Пригожин е разчитал на някаква поддръжка и избрани внушения, изненадата не е огромна. Опита се да приложи шантаж, като принуди Путин да избира сред него и армията. Някои от анализатори му плануват бърза гибел, аз не бих. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ журналистът Валерий Тодоров.

„ За мен е парадокс това да е сюжет, разигран от Путин. Никой не може да разиграе такава обстановка “, разяснява журналистът Чавдар Стефанов.
Системата се счупи, даде недостатък в това, че един непостоянен състезател, който не е в политиката и в тия кръгове, които ръководят, внезапно стартира да опонира на системата.
Чавдар Стефанов, публицист
Той е разчитал първо на социална поддръжка, има неодобрение и в армията, и в обществото. Реакцията на съветското общество беше безмълвие и изчакване.
Валерий Тодоров, публицист

„ Пригожин в нито един миг не сподели неприятна дума за Путин, нито Путин за него “, означиха публицистите.

„ Вероятно част от военните ще се разделят с постовете си, само че това няма да стане незабавно “, предвижда Стефанов.

„ Аз бих планувал, че войната ще бъде изгубена от Русия, само че в Русия ще бъде показана като победа, с цел да успокои локалните хора “, счита Тодоров.

„ Вижте какъв брой слаб президент беше той в неделното си послание. Каза по какъв начин ще ги накаже, предатели, на другия ден ги амнистира, що за президент е това! “, възкликна Стефанов.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР