Stellar (XLM) поскъпна, след като екипът публикува мистериозен туит. Междувременно

...
Stellar (XLM) поскъпна, след като екипът публикува мистериозен туит. Междувременно
Коментари Харесай

Stellar и Maker се движат обещаващо, но VC Spectra може да бъде изненадата на 2023

Stellar (XLM) нарастна, откакто екипът разгласява тайнствен туит. Междувременно цената на Maker (MKR) се увеличи след оповестяването на последната фаза на амбициозния проект " Endgame " на MakerDAO.

И въпреки всичко, VC Spectra (SPCT) открадна наздравиците с невероятна обществена предварителна продажба . Нека да проучим бъдещата опция на тези противници: Коя от тях може да бъде най-хубавата монета, в която да влагаме?

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Екипът на Stellar се закани с значимо известие: XLM нараства

През миналата седмица цената на Stellar XLM означи забележителен растеж , като се усили с повече от 7% от 2 септември 2023 година насам. Екипът на Stellar пускаше загадъчни туитове за преместването на Stellar (XLM) в “ действителния свят ” и за “ стартирането на нещо готино до 10 дни “. Е, тактиката им наподобява проработи добре и цената на XLM се повиши много.



Туитът от 2 септември провокира спекулации в общността на XLM по отношение на проектите на Stellar, което докара до внезапен скок на цената. На 2 септември цената на монетата беше $0.1116 . На 3 септември цената ѝ се увеличи до $0.1191 . Въпреки че скокът наподобява дребен, той представляваше нищожно нарастване от 6.7% .

Прогноза за цената на Stellar : Някои анализатори считат, че Stellar XLM може да тръгне по меча траектория, в случай че не успее да се консолидира над $0.13 през идващите дни, защото от средата на август XLM се търгува под $0.13. Това кара вложителите да се чудят дали Stellar (XLM) е криптовалута за начинаещи.

Maker (MKR) се увеличи: Крайната игра се разпростра

Неотдавнашното нарастване на цената на Maker (MKR) се дължи основно на оповестения на 11 септември заключителен стадий от проекта “ Endgame ” на MakerDAO . Основната цел на проекта е да се преработи напълно протоколът Maker (MKR) върху нов, самостоятелен блокчейн, наименуван NewChain . Този ход е решаваща стъпка за възстановяване на сигурността и успеваемостта на екосистемата Maker (MKR).

Вследствие на тази вест цената на Maker MKR се увеличи умерено. След това възхитително известие цената на Maker MKR леко се увеличи на 11 септември от $1,072 на $1081.49 , което съставлява нищожно нарастване от 0.9% .

Според прогнозата за Maker към момента има пространство за покачване на цената. Неотдавнашната интензивност в размера на покупките демонстрира, че китовете вземат участие и чакат мощно показване през идващите месеци. Ако Maker (MKR) поддържа цена над 200-дневната ЕМА, пазарът се чака да бъде бичи и цените може да продължат да се повишават.

VC Spectra (SPCT) реализира невиждани облаги в стадий 3

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана платформа за ръководство на вложения , която закупи известност с помощта на изключителната си възвръщаемост. Тя бързо се издига в класацията и скоро може да се трансформира в един от водещите алткойни.

SPCT е токен, който следва стандарта BRC-20 и е основан върху блокчейна на Биткойн . Той служи за разнообразни цели, като децентрализирана търговия, ръководство на активи и заплащане на такси за транзакции в платформата VC Spectra (SPCT).

Освен това VC Spectra (SPCT) неотдавна разгласи, че ще разпределя дивиденти на своите вложители по време на етапа на предварителна продажба.

Експертите показаха, че VC Spectra (SPCT) е отбелязала извънреден напредък досега, което я прави топ монета, в която може да инвестирате. По-конкретно, тя се е покачила с изненадващите 212.5% от цената си на стадий 1 от $0.008 до цената на стадий 3, която се намира на равнище от $0.025 .

VC Spectra (SPCT) към този момент е в стадий 3 на обществената предварителна продажба. На новите вложители се обещава  невероятна 220% облага по време на обществената предварителна продажба, когато цената доближи $0.08 . Нещо повече, VC Spectra (SPCT) предлага и изключителни краткосрочни вероятности, като напълно скоро ще се увеличи до $0.033 в стадий 4 на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР