Стефани Обадяру от няколко години има връзка с вратаря Николай

...
Стефани Обадяру от няколко години има връзка с вратаря Николай
Коментари Харесай

Eкзотичната синоптичка Стефани Обадяру, чака дете от футболист

Стефани Обадяру от няколко години има връзка с вратаря Николай Колев

Екзотичната синоптичка от " Нова " Стефани Обадяру има връзка с футболист, научи " България Днес ". Тъмнокосата хубавица е съществено обвързана с юноша, който е състезател.

Любимият на Обадяру се споделя Николай Колев. Пленилият сърцето на апетитната синоптичка е вратар на локалния отбор в село Железница. Отборът се състезава в четвърта дивизия.

Мъжът до Стефани е родом от Ловеч. Играе футбол от дребен, разбра " България Днес " от близки до младежа. Тренирал е в локалния " Ловеч ", а по-късно, когато идва в София, рита за по-нискоразредни отбори. Колев постоянно е засичан да играе и на дребни малки врати. С разнообразни тимове той е вдигал не една или две купи по минифутбол.

 

 Стефани е новата звезда в малкия екран

Стефани е новата звезда в малкия екран

Именно в София двамата се срещат. Двойката обожава доста да пътува и да опознава райските кътчета в родината ни. Стефани и Николай са дружно от дълги години. А след няколко месеца на бял свят ще се появи първородната им рожба.

Стефани към този момент слезе от екран. Тя изкара едвам няколко месеца, преди да излезе в майчинство. Въпреки че е единствено на 22 години, в малкия екран виждат в лицето на Обадяру точния човек за прогнозата на времето и я чакат с неспокойствие да се върне.

Преди да се появи на дребния екран, Стефани се снима за топсписания у нас. Занимава се с мода близо 6 години. Става модел най-много поради баба си. Жената, отгледала синоптичката, я води и записва по състезания. Най-голямата й фантазия била да бъде актриса. Не съумява, само че въпреки всичко е в малкия екран, където също доста й харесва.

" Попаднах инцидентно в " Нова ". Един стилисти, с който работя, ме предложил за " Оскарите ". Явно са ме харесали, тъй като няколко месеца по-късно ми звъннаха за синоптичка ", споделя Стефани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР