Стефан Илчев си сложи плочки на корема с операция, видя

...
Стефан Илчев си сложи плочки на корема с операция, видя
Коментари Харесай

Стефан Илчев си сложи плочки на корема с операция

Стефан Илчев си постави плочки на корема с интервенция, видя HotArena.

Любимецът на България, който завоюва първото място в риалити формата „ Като две капки вода “ през 2019-а, реши да извае тялото си с пластична намеса.

Форма

Екип на „ Телеграф “ се свърза с изпълнителя, който показа: „ Скоро ще излезе и цяло видео с това какъв съм бил преди интервенцията и по какъв начин наподобявам в този момент. Нямам никакви терзания от това какъв съм бил преди. Много благодаря на доктор Евгени Шарков за всичко. Не съм от хората, които не са упражнявали, в противен случай, упражнявал съм и повеждам извънредно здравословен метод на живот, както и внимавам какво похапвам. Никога обаче не съумях да реализира тъкмо формата, която желаех, по тази причина се взех решение на тази интервенция “.
  Резултат


В последно време това е една от най- мечтаните интервенции, с която се реализират забележителни резултати за малко време. Стефан не крие, че към момента не може да повярва, че най-сетне се е сдобил с мечтаното тяло, и добавя: „ Акълът още не ми го побира, само че като се погледна в огледалото и съм сигурен, че съм аз (смее се). Най-важното е човек да се усеща добре в личната си кожа и да е благополучен. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР