Става все по-опасно и все по-страшно. С тези думи вицепрезидентът

...
Става все по-опасно и все по-страшно. С тези думи вицепрезидентът
Коментари Харесай

Вицепрезидентът за руското ядрено оръжие в Беларус: Става все по-опасно и страшно

Става все по-опасно и все по-страшно. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява съглашението за разполагане на съветско нуклеарно оръжие на територията на Беларус. То беше подписано през вчерашния ден от президентите Владимир Путин и Александър Лукашенко.

 Русия разполага нуклеарно оръжие в Беларус, разгласи Путин Русия разполага нуклеарно оръжие в Беларус, разгласи Путин

Йотова се включи в обичайното честване-поклонение в София във връзка Деня на Тракия. Пред публицисти, представена от Българска телеграфна агенция, тя употребява мотива с съветското нуклеарно оръжие да съобщи, че дружно с президента приказват, че би трябвало да се стигне до масата на договарянията, с цел да завърши допустимо най-бързо спорът в Украйна.

" Това е нашето предпочитание, тъй като повече въоръжения от всички страни води до непредсказуеми решения, които на процедура заплашват към този момент към сериозна война. Аз се надявам, че въпреки всичко ще надделее разсъдъкът и в тази ситуация става въпрос малко повече за закани, в сравнение с за същински дейности. Силно се надявам това да е по този начин ", сподели Йотова.

Тя за следващ път изрече вяра, че след предварителните парламентарни избори на 2 април ще има постоянно държавно управление, което " да продължи сполучливите практики и решения на служебния кабинет ". Вицепрезидентът подлага на критика решението броенето на бюлетините да бъде под видеонаблюдение.

" За първи път ще създадем този опит. Искам да предупредя, че доста хора се отхвърлят от присъединяване в секционните изборни комисии, тъй като се опасяват от видеонаблюдението, тъй като по този начин беше изработен законът, че не се споделя тъкмо какво ще бъде снимано и по какъв начин ще бъде употребявано това. Време е в тази последна седмица преди изборите това да бъде работа освен на Централната изборна комисия, на всички политически партии, които вземат участие в изборите - да успокоят своите гласоподаватели за това, че няма да има злоупотреби с видеонаблюдението ", сподели Йотова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР