Старши треньорът Симоне Индзаги е оптимист, че Интер може да

...
Старши треньорът Симоне Индзаги е оптимист, че Интер може да
Коментари Харесай

Индзаги се надява Интер да задържи Шкриняр

Старши треньорът Симоне Индзаги е оптимист, че Интер може да задържи в състава си Милан Шкриняр с класиране в елиминациите на Шампионската лига. Футболистът е горещо мечтан от Пари Сен Жермен и французите могат да го привлекат като свободен сътрудник през лятото.

Ако Интер победи Виктория Пилзен на " Джузепе Меаца " в сряда, тимът ще излезе сигурно от групата за сметка на Барселона.

" Късметлия съм, че в Интер работят отлични шефове, които мислят по този въпрос. Но не е единствено Шкриняр, други футболисти също са с изтичащи контракти и аз се надявам всичко да приключи добре за нашия тим ", съобщи Индзаги, представен от ДПА.

" Шкриняр навлиза във все по-добра форма с всеки минал ден. Той стартира сезона късно поради травма с националния тим, само че в последно време демонстрира забележим прогрес. Както той, по този начин и всички негови съотборници.

" В деня на жребия класирането от тази група изглеждаше доста мъчно за всички, само че включително не попадаме аз и футболистите. Те работиха доста за това. Надяваме се да зарадваме почитателите и да покажем, че сме огромен тим ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР