Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не счита себе си

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не счита себе си
Коментари Харесай

Алегри: Мога да бъда критикуван за много неща, но не и за фактите

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри не смята себе си за човек, при който нервите постоянно надвиват. В предходния мач на тима за състезание против Фиорентина той влезе в спор с почитатели на клуба зад скамейката, които обиждаха Мойс Кийн, Матия Де Шилио и Леандро Паредес..

“Не съм нервозен, просто се случи нещо, тъй като някой освиркваше без причина - изясни Алегри. - Това тогава може би беше неправилна реакция от моя страна. Мога да бъда подложен на критика за доста неща, само че за едно нещо не мога - за обстоятелствата ”.

“Бих приел, че отборът ми не става, че аз съм слаб треньор и така нататък Но самите цифри (резултати, точки - б.р.) не са нещо, което може да се разисква. Не отвръщам, когато понасям персонални рецензии, тъй като всеки си има мнение. Но съответните цифри са такива ”, добави наставникът.

Ако не беше наказването от 15 точки, Юве щеше да еднакъв с втория Интер. Освен това “бианконерите ” са в Лига Европа, където в четвъртък записаха домакинско 1:1 с Нант в първи мач от плейофния кръг на елиминациите. Реваншът във Франция е идния четвъртък.

“Не чакам околните до клуба хора да демонстрират някакво схващане по отношение на нас. Иначе управлението постоянно е до нас, дори в този момент е повече от всеки път. Самите ние като тим би трябвало да се опитваме да даваме най-хубавото от себе си. Жалко е какво се случи против Нант, само че това е доказателство, че няма лесни дуели, изключително в Европа ”, продължи той.

Алегри, който тези дни стана дядо, си пожела по-лесни победи, с цел да не му се постанова да трепери: “Предпочитам да бием Специя с 3:0, а не с 1:0. Вече споделих на момчетата, че желая да видя по какъв начин внук ми ще порасне ”.

“Трябва да продължим да изпълняваме всяка дребна цел пред нас, а не да мислим толкоз напред. Поставили сме си за задача да се изкачим нагоре в класирането ”, сподели още треньорът.

За визитата на Специя в неделя Алегри призна, че ще заложи на Матия Перин, Мойс Кийн и Даниеле Ругани, а Федерико Киеза ще получи отмора.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР