Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, изрази надежда, че

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, изрази надежда, че
Коментари Харесай

Алегри: Усърден труд и страст ще ни върнат на верния път

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, изрази вяра, че сложното начало на сезона за тима към този момент е в предишното и че занапред нататък „ бианконерите “ ще се върнат на правия път.

„ Започва нов сезон за нас. Няма да забравим, че първият месец се разви зле за нас, защото статистиката не лъже. Изиграхме 9 мача, от които загубихме 3 и направихме 4 равенства. Трябва да сме наясно с интервала, през който прекосяваме. Изправяме се против Болоня, които не заслужаваха да изгубят от Емполи. Опитваме се да върнем Ювентус на победния път с старателен труд и пристрастеност. Има моменти, в които нещата се получават добре, а в други – не, само че постоянно би трябвало да бъдеш подготвен да се върнеш на правия път “, стартира експертът от Ливорно.

“Имаме много време, с цел да се възстановим както в Серия А, по този начин и в Шампионската лига. За благополучие, футболът постоянно ти дава късмет да започнеш отначало. През последните две седмици имахме опцията да обменим хрумвания, да разберем проблемите и да се опитаме да намерим решения. Лошото е, че имаме наклонност да търсим проблемите, а вместо това би трябвало да се фокусираме върху решенията “.

„ Едно от главните неща е да се оправяме с непредвидените събития по-добре, като да вземем за пример при ремитата със Салернитана и Рома. Това не е първият тежък интервал, през който преминавам. Важното е да бъдеш гладен и да търсиш предизвикателство, което можеш да спечелиш “, разяснява Алегри.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР