Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, даде своя коментар

...
Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, даде своя коментар
Коментари Харесай

Алегри: Наполи заслужено ще е шампион, целта ни е да играем в Шампионската лига

Старши треньорът на Ювентус - Масимилиано Алегри, даде своя коментар за анулацията на наказването от в началото отнетите 15 точки на тима. Италианският експерт показа още и мнението си за идния конфликт против Наполи от 31-ия кръг на Серия А в неделя вечер.

„ Наполи, който е напът да завоюва „ Скудетото “, имаха извънреден сезон и справедливо ще станат първенци. Ще бъде сложен мач против мощен тим. Желаем да победим водачите в шампионата. Те са мощни, потвърдиха го и в Италия, и в Европа. Наполи се оправя доста добре, те убиха конкуренцията с впечатляващ състав. От в този момент до края на шампионата би трябвало да съберем колкото е допустимо повече точки, тъй като задачата ни е да играем в Шампионската лига през идната година “, съобщи Алегри.

Мачът сред Ювентус и Наполи е в днешния 23 април (неделя) и стартира от 21:45 българско време Малко по-рано денем директните съперници на „ бианконерите “ за Топ 4 излизат в своите срещи от кръга. Първо Интер гостува на Емполи от 13:30 в един от последните си опити да резервира възможностите за класиране в зона Шампионска лига, а по-късно от 19:00 чака Милан посреща Лече на „ Сан Сиро “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР