Старши треньорът на увери, че римляните ще излязат пределно концентрирани

...
Старши треньорът на увери, че римляните ще излязат пределно концентрирани
Коментари Харесай

Фонсека: Само ЦСКА не успяхме да победим досега, утре трябва да го направим

Старши треньорът на увери, че римляните ще излязат пределно съсредоточени и стимулирани в утрешния финален мач от груповата фаза на Лига Европа против.
Двубоят е без значение за италианците и Фонсека ще даде късмет за изява на юноши и запаси, само че треньорът е сигурен, че тези, на които се довери, ще създадат всичко да си тръгнат с трите точки от Националния стадион " Васил ".

Наставникът на Рома напомни, че само против ЦСКА-София римляните не съумяха да завоюват три точки в група А на шампионата. Първата среща на " " сред двата тима приключи 0:0.
" Идваме в София с единствената мисъл за победа. Нямам подозрение по отношение на мотивацията на момчетата ", разяснява Фонсека на брифинга преди мача.

" Ако ме питате дали желая ЦСКА да остане без маркиран гол в групите, да, естествено, че желанието ни е да не допуснем гол. ЦСКА няма гол в групите, само че е единственият тим, който не успяхме да победим досега в тази група. Затова ще опитаме да изправим тази неточност, и да да спечелим три точки на следващия ден ", сподели още Фонсека.

Наставникът на Рома е наясно с измененията в тактическата скица на ЦСКА-София под управлението на новия старши треньор.

" Гледах един мач на ЦСКА под управлението на новия треньор. Видях, че играят с нова скица и мисля, че този треньор е приключил доста добра работа. ЦСКА се пази доста добре и с тази скица, която е сходна на нашата, ЦСКА има развиване ", сподели Фонсека.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР