Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви, че е доволен

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви, че е доволен
Коментари Харесай

Белчев: Ръководството прави всичко възможно ЦСКА да играе в Европа

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев разгласи, че е удовлетворен от селекцията досега и съобщи, че е допустимо да бъдат привлечени още футболисти, само че не непременно.

„ Футболистите, които към този момент привлякохме, ги следим от дълго време. Ако намерим още футболисти, които мислим, че ще ни свършат работа, ще ги притеглим, само че не непременно. Нямам информация за изходящи прехвърляния. Със сигурност има интерес към нашите футболисти, само че мисля, че прехвърляния няма да има”, сподели Белчев.

ЦСКА отпътува за Сандански без двама нападатели

Белчев показа и аргументите, заради които нападателят Фернандо Каранга към момента не се е включил към отбора.

„ Каранга е в Бразилия. Освободил съм го заради персонални аргументи. Има неща, които би трябвало да уреди там. Когато свършат неуредиците към него, го чакаме да се прибере. Дори не са тъкмо неуредици, обвързвано е с жилища, къщи...”, съобщи той.

Специалистът разкри в кои съставни елементи на играта ЦСКА би трябвало да надгради, с цел да продължат положителните резултати и през пролетния полусезон.

„ Искам тимът да наподобява по-компактен, без значение дали топката е в съперника или ние я владеем. Трябва да имаме по-голямо самочувствие, когато топката е в нас. Трябва да реализириме ситуациите, които имаме и да оползотворим напъните на целия тим. Пролетният полусезон ще бъде много претрупан. Най-важното все още е да създадем една подготовка и да запазим футболистите здрави. Към момента всички са на линия”, разяснява наставникът на „ червените”.

„ Клубът и управлението вършат всичко допустимо тимът да взе участие на евротурнирите през идващия сезон ", сподели още той.

Белчев разгласи и против кои тимове отборът ще изиграе контроли на лагера в Испания. ЦСКА ще премери сили с китайския Дзянсу, чийто треньор е Фабио Капело. Също по този начин „ червените” ще се изправят против Спартак Москва и Динамо Киев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР