Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич има сериозни

...
Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич има сериозни
Коментари Харесай

Гарсес е под въпрос за дербито с Левски

Старши треньорът на ЦСКА - София Саша Илич има съществени въпросителни към състава преди мача против Левски от последния кръг на сезона, който ще се играе на Националния стадион " Васил Левски " на 7 юни (сряда) от 18:45 часа.

" Червените " се нуждаят само от победа, с цел да запазят очаквания за купата, защото изостават на точка от първенеца Лудогорец и имат по-лоши индикатори в директните дуели с разградчани, които по същото време гостуват на Черно море във Варна.

Наставникът на " армейците " има кадрови терзания в нахлуване, откакто двамата му съществени изпълнители не са изцяло здрави. Маурисио Гарсес, който има 10 гола и 2 асистенции в 31 мача от шампионата, е с мускулно разтежение и през днешния ден тренира на омекотен режим, предава Българска телеграфна агенция. Голмайсторът на отбора Дюкенс Назон, който е със 17 попадения в Първа лига, пък се оплаква от болки в коляното и също се готви по специфична стратегия с по-леки натоварвания, като по всяка възможност още веднъж ще остане запаса, както и в предходните три мача на ЦСКА - София.

Илич няма да може да разчита и на централните бранители Мено Кох, който е осъден, както и на Юрген Матей, който отпада поради контузия на коляното. Това постанова сръбският познавач за заложи на схемата 3-5-2, в която в защита ще работят Енес Махмутович, Амос Юга и Християн Петров.

Съперникът Левски се нуждае от наложителна победа в битката за третото място и директна квота за Лигата на конференциите, откакто изостава на 2 точки зад ФК ЦСКА 1948, който приема Локомотив (Пловдив) и даже с тъждество ще си подсигурява спечелването на бронзовите медали.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР