Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, заяви на

...
Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, заяви на
Коментари Харесай

Ел Маестро: Не мисля, че ще стоим един до друг с треньора на Левски, предпочитам Нетфликс

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, съобщи на замиване за лагера в Турция, че отборът се пробва да извлече най-хубавото от всяка подготовка.

" Всичко е обикновено, няма нищо ново. Както във всяка подготовка опитваме да извлечем най-хубавото всеки ден, да използваме всяка подготовка, с цел да се подобряваме допустимо най-вече. Тренирахме добре в София и в този момент отиваме за най-важната част от подготовката в Турция ", разяснява Ел Маестро на летище София.

По мотив обстоятелството, че " алените " пътуват дружно с Левски в един аероплан и дали е допустимо да седи един до различен със старши треньора на " сините " Николай Костов, Нестор Ел Маестро съобщи:

" Пътувам много и то с разнообразни хора, тъй че това не е значимо. Не мисля, че ще стоим един до различен с треньора на Левски, само че ще имаме забавен диалог, в случай че това се случи, макар че аз избирам да виждам Нетфликс в самолета ".

" Промяната на противниците в контролите не трансформира проектите ни. Датите остават същите, тъй че това е най-важното. Не знам дали ще има нови попълнения. Не разбирам вълнението към това. Моята работа е обвързвана с много по-важни неща. Ако има нещо ново, вие ще го разберете от клуба ", сподели още наставникът на ЦСКА.

Попитан дали резултатите в контролите в действителност не са значими, Ел Маестро отговори: " Зависи от страната, от културата на съответната страна. Естествено най-важните мачове са тези, които ще бъдат при започване на сезона против Ботев Враца и Черно море. Тук в България другарските срещи имат по-голяма стойност в сравнение с в Германия, което има и своите позитивни страни. Всеки ден опитваме нещо ново, само че това са най-много елементи, а не нещо световно ".
 ЦСКА и Левски в един аероплан за Турция
ЦСКА и Левски в един аероплан за Турция

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР