Старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро говори на пресконференция

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро говори на пресконференция
Коментари Харесай

Ел Маестро: Няма да е изненада, ако спечелим в София



Старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро приказва на конференция преди семейството на „ Адмира Вакер “. Първият дуел от втория прелиминарен кръг на Лига Европа е на следващия ден, 26 юли, от 20:00 часа на стадион " Българска войска ".

" Имаме няколко значими футболисти, които са осъдени. Не знам какво имате поради като казвате, че би трябвало да сме по-агресивни? Като цяло противникът е млад и добър тим. Ако би трябвало да сме почтени, равнището на шампионата, в който те играят е по-добро от българското все още.

Добре е да съпоставяме триумфите на даден тим в Европа, в сравнение с да съпоставяме шампионатите. Очаквам от противника да пристигна и да опита да не загуби в София. Надявам се на сполучлив резултат. Това е мач 50 на 50. Няма да е изненада, в случай че спечелим. Няма да е изненада, в случай че противникът го направи... Всякаква победа ще е добре пристигнала за нас “, съобщи наставникът.

„ Чакаме изясненост към обстановката с Бодуров. Надявам се да пътува с нас за Австрия. Ще има няколко промени в състава за мача с Адмира. Някои футболисти ще играят на други постове от тези, на които излизат нормално. Мисля, че ще имаме един или двама нови до края на трансферния пазар. Това, което споделям пред вас и това, което си приказваме с футболистите в съблекалнята е друго ", съобщи още Нестор ел Маестро.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР