Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори пред медиите

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори пред медиите
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948 Любо Пенев: Сердюк ще играе утре! Футболистите на Септември са млади…

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва пред медиите преди дуела със Септември. Двата отбора се изправят един против различен на следващия ден (16.09) от 19:30 часа, а наставникът призна, че новото попълнение на “червените ” Евгений Сердюк е подготвен за игра и ще вземе присъединяване в мача.

“Моето усещане е, че макар че са млади футболисти и българи, Септември играят добър футбол. Това е доста значимо и по този метод може да се оцени работата на треньорското управление.

Сердюк ще е в групата и ще вземе присъединяване. Добро е положението му. Готов е, освен той, а и целият тим. Колко минути ще играе, не мога да ви кажа.

Имаме уредена контрола за паузата, датата и часът са ясни. В момента тя не е на дневен ред, имаме значим мач на следващия ден. Никакво подценяване. След това ще мислим за контролата. Програмата ни е направена. Основното ни е днешната подготовка и утрешния мач.

Похвалих момчетата след загубата, както върша след мачовете нормално. Някои от нещата се получиха, само че други не станаха по този начин, както ние искахме. Не е загадка, ние сме тим, който основава доста голови обстановки и би трябвало да сме деликатни пред противниковата врата. За да израстваме, би трябвало да вкарваме голове, а като вкарваме, е разумно да побеждаваме ”, съобщи Пенев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР