Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира жребия за

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира жребия за
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Гледаме на мача с ФКСБ като армейско дерби, няма непостижими неща

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски разяснява жребия за втория квалификационен кръг в шампионата Лига на конференциите, който отреди на.

За " алените " това ще бъде дебют в европейските клубни шампионати, а техният ментор разкри, че за него няма " непостижими неща " и добави, че тимът ще семейства на Националния стадион " Васил Левски "

" Румънски град, който е прочут по българските ширини. Отборът на ФКСБ е доста добре финансово и разполага с 10 национални състезатели. Ще се получи добър мач. Не мисля, че в тази група, която ни се падне имаше тимове за предпочитане или не. Нашето предпочитание да премерим сили с огромни тимове ", стартира Рибарски.

За мен няма непостижими неща. Със сигурност ще излезем и ще се опитаме да създадем нещата, които условие нещата от последния месец. Последните мачове постоянно бяха пред цялостен стадион, само че мисля, че това ще ни повлияе. Ще посрещнем ФКСБ на стадион " Васил Левски ". Единствената смяна може да е с семействата, тъй като слушам, че може да е ангажиран по това време. Гледаме на мача с ФКСБ като на армейско дерби ", добави той.

Треньорът, който пое ЦСКА 1948 в края на предишния сезон приказва още и за селекцията в отбора, разкривайки, че занапред ще бъдат привлечени нови футболисти, като по негови думи тимът би трябвало да бъде окомплектован до края на подготвителния лагер.

" Очакваме още няколко футболисти, както и да се причислят националните състезатели, които се надявам да влязат в темп. Те ще получат отмора, след което ще подходим самостоятелно с тях. Мисля, че на този стадий към този момент има ясното за общия кадър и общата група. Постепенно тимът се оформя. До края на лагера ЦСКА 1948 ще бъде тотално окомплектован ", съобщи наставникът на бронзовите медалисти в Първа лига.

" Със сигурност ще има нови попълнения. Дискутират се нови имена, които на този стадий не желая да разясня. Надявам се, че в околните две седмици да имаме нов нападател. Марио Топузов за в този момент е при нас, в околните два дни ще стане ясно дали ще замине с нас на лагер ", приключи Атанас Рибарски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР