Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде пресконференция

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде пресконференция
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Сидклей има класа, не съм давал обещания за борба за титла

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, даде конференция преди срещата на „ алените “ с Берое. Тимът от столицата загуби от ЦСКА в последния си турнирен мач и в този момент ще опита да се върне на победния път.

" Отборът на Берое е един от стойностните отбори с доста добър треньор. Чака ни една борба в Стара Загора, от която се надявам да излезем крайни спечелили. Нагласата е точно в тази тенденция ".

" Винаги след загуба неизбежно настроението спада. Шампионатът е изработен по този начин, че би трябвало да се подвигаме след всяка загуба, в случай че желаеме да реализираме нашите цели. По най-бързия метод си извадихме нужните поучения, видяхме хубавите и слабите неща и гледаме напред ".

" Не съм от хората, които хвърлят празни обещания. Първите два тима в класирането са много точки пред нас. И преди този кръг не съм давал обещания, че можем да се борим за купата. Нашата действителна цел е присъединяване в евротурнирите. Дали ще е през третото място или Купата, ние сме длъжни да стигнем до това класиране в евротурнирите ".

„ Сидклей тренира все още. Надявам се по най-бързия метод да влезе кондиционно в по този начин мечтаната спортна форма, с цел да можем да го използваме. Има класата, само че към момента не е квалифициран на 100% ", съобщи Янчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР