Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, не остана никак

...
Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, не остана никак
Коментари Харесай

Илич: Твърде много се отпуснахме, ЦСКА трябва да се пребори с Лудогорец за титлата

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, не остана по никакъв начин удовлетворен от представянето на своите играчи макар успеха с 2:1 над Септември София и класирането за ¼-финалите на шампионата за SESAME Купа на България.

Сръбският експерт бе на мнение, че ЦСКА би трябвало да се пребори с Лудогорец за купата напролет.

„ Много сложен мач, едва първо полувреме, по-късно едни фантастични 15-20 минути през второто, и най-после си направихме мача доста сложен. Все отново сме в края на полусезона, само че всякога подсещам на футболистите, че би трябвало да сме съсредоточени във всеки миг. Твърде доста се отпуснахме по едно време, грешахме в пасовете, в три-четири положения имаше рискове пред нашата врата, само че Евтимов се намеси фантастично и избави “, съобщи Илич.

„ Изпращаме един сложен полусезон за нас, с Левски да вземем за пример не бяхме на равнище и изцяло справедливо загубихме. Още когато пристигнах споделих, че ЦСКА би трябвало да се бори за купата, ще ни е мъчно напролет, само че каквото и да стане, ЦСКА би трябвало да се пребори с Лудогорец за купата “, сподели още наставникът на „ алените “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР