Старши треньорът на Царско село Велислав Вуцов заяви, че е

...
Старши треньорът на Царско село Велислав Вуцов заяви, че е
Коментари Харесай

Вуцов: Готов съм да остана и без Първа лига, важно е да има цели

Старши треньорът на Царско село Велислав Вуцов съобщи, че е подготвен да остане в клуба и при сюжет, при който задачата за класиране в Първа лига се окаже несполучлива. Специалистът разяснява триумфа с 2:1 над Черноморец Балчик в мача от последния кръг на Втора лига. „ Царете “ бяха на точка зад Ботев Враца, само че откакто „ зелените “ завоюваха семейството си на Монтана (2:1), столичани ще продължат борбата си за елита през баражите. Те ще спорят със изгубилия от двойката Етър Велико Търново – Дунав Русе.

„ Крив мач за нашия тим, видяхте, че не играхме неприятно второто полувреме. През първото очевидно напрежение и съмнение в личните сили. Това, което упражняваме през тези две седмици, не е това, което демонстрираме по време на мачовете. Втората част се наложи да покачваме звук. Да променим и двете етапи. В отбрана да сме по-близо, да бъдем по-агресивни, да натиснем съперника, да не му даваме да диша. Видяхме и усъвършенствания в офанзива, с изключение на втория гол, то си миришеше на гол, създадохме и други обстановки. Адмирации за тима за коренната смяна. Аз не съм мислил, че ще е елементарно. Може да имало мисли за запазване на силите за възможния бараж, само че не е опрощение това нещо. Аз не диря оправдания, диря действителностите. Явно не сме в най-хубаво положение, очевидно загубите на личен терен потискат душeвността. Дано има още малко време, да се концентрираме и на мача в четвъртък, ние сме новобранецът, само че не постоянно водачът побеждава. Отиваме, играе се 11 на 11. Борба, битака, ще забележим какво ще стане “, стартира Вили Вуцов.

„ Аз се бях абстрахирал да не виждам резултатите от другите мачове, чух ги по едно време от хората за мен на пейката. Гледах играта на моя отбор. Очаквах, че ще играем бараж, желаех през днешния ден да е по-сериозна стъпка към този бараж. Не може да скочиш както Стефка Костадинова 2 метра и 10 сантиметра, в случай че преди този момент не си скочил 205, 206 и прочие сантиметра. Ние в случай че желаеме непосредствено за един мач да сторим чудеса, трябваше да играем по-добре. Първата част не се получи, второто експанзията в отбрана и нелошата офанзива ми дава вярата, че не сме обречени. Аз няма искания за противник на баража “.

„ Аз не се предавам, в случай че си имаме вяра, имаме положителни играчи добра организация, което дава успокоение и самочувствие и ние би трябвало да осъществяваме положителните ни благоприятни условия. Ние би трябвало да се надскочим, в случай че не успеем, споделих и преди, че не съм поел ангажимент да се класираме за Първа лига. поех ангажимент, че ще се появим в най-хубавия си тип в този бараж и да се опита да влезе. Ако не – притежателят има съществени упоритости следващата година да се продължи по този път, само че по-уверено и по-мощно “.

„ Аз съм подготвен да остана и да не се класираме за Първа лига. Въпросът е да има цели. Ако задачите са да си живуркаме във Втора лига, няма да остана. Но познавайки притежателя, задачите ще са високи и аз не поставям преди всичко финансите. Първо са задачите и упоритостите. Отборът е основан 2015 година и да е в такова положително положение в този момент, значи се работи професионално. Продължаваме напред и нагоре “, добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР