Старши треньорът на Царско село Никола Спасов коментира победата с

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов коментира победата с
Коментари Харесай

Никола Спасов след 3:1: В Благоевград винаги се играе трудно

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов разяснява успеха с 3:1 над Пирин, която пристигна единствено за едно полувреме в Благоевград, макар че още в 6-ата минута " царете " позволиха попадение, само че бързо съумяха да се върнат в мача.

" Доволен съм, само че не ни беше по никакъв начин елементарно. Знаехме, че ни чака сложен мач. Бяхме доста стъписани. Не ми хареса продукцията в първите 10 минути. Определено бяхме неспокойни. Бързият гол обаче може би ни подейства позитивно, тъй като момчетата схванаха, че няма по какъв начин да не играем нашия футбол, в случай че желаеме да победим. Мачът след 10-ата минута бе за нас. Може би трябваше да осъществяваме 4-5 гола до почивката.

 Царско село победи Пирин с 3:1
Царско село продължава да мачка във Втора лига, " царете " с поврат над Пирин

Столичани се оправиха с " орлетата " за едно полувреме

В Благоевград постоянно се играе мъчно и това се удостовери през днешния ден. За нас по-трудните мачове обаче, ще са вкъщи. Най-важното е да влезем готови първоначално. Няма кой знае какви тимове, с цел да се опасяваме. Дано успеем да запазим разликата от 10 точки на върха. Много ще се веселя, в случай че това се случи ", разяснява Никола Спасов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР