Старши треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов похвали своите футболисти

...
Старши треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов похвали своите футболисти
Коментари Харесай

Чиликов: Стояхме доста добре срещу Левски, съжалявам за контузията на Лима

Старши треньорът на Спортист (Своге) Георги Чиликов похвали своите футболисти след загубата от Левски. " Шоколадите " отстъпиха с 0:1 в контролна среща, играна на стадион " Георги Аспарухов ". Наставникът съобщи, че тимът му е стоял добре на терена и се надява това показване да се придвижи и в мачовете от Втора лига.

" Изключително потребна контрола за нас, уповавам се и за Левски. Съжалявам за травмата на един от техните футболисти (б.а. Фабио Лима). Ако би трябвало действително да погледнем нещата, стояхме сносно против тим като Левски. Надявам се по този начин да стоим и в шампионата, тъй като в доста от мачовете не го вършим.
 Левски чукна Спортист (Своге) в ексцентрична контрола, Билал Бари се завърна с надвит гол
Левски чукна Спортист (Своге) в ексцентрична контрола, Билал Бари се завърна с надвит гол

" Сините " надделяха " шоколадите " с 1:0

Тук футболистите желаят да се потвърдят - добър терен, съперник. Не би трябвало обаче да разграничаваме мачовете от шампионата, където е истината. Надявам се този мач да ни помогне и да ни послужи като мотивация.

Винаги е наслаждение и чест да играеш против Левски на " Герена " - прелестно място за футбол. Мен ме радва, че показахме някакво лице. Работим за подобрението на тези футболисти и те го демонстрират. В формалните мачове е истината, там се демонстрира темперамент и се пораства ", сподели Георги Чиликов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР