Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров демонстрира типичната си

...
Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров демонстрира типичната си
Коментари Харесай

Херо: Очевидно е, че нямаме и късмет, а и никаква странична подкрепа

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров показва типичната си упоритост и неотстъпчивост и преди идния мач с Ботев (Враца).

" За хубава игра не дават точки, би трябвало ни единствено победа във Враца. Наясно сме със обстановката, в която се намираме. И да се ядосваме на пропуснати шансове до момента няма смисъл. Въпреки всички проблеми, които имаме, ще търсим триумфа в нашата задача да последно.
 Ботев и Спартак (Варна) кръстосват шпаги във Враца
Ботев и Спартак (Варна) кръстосват шпаги във Враца

Двата тима се борят за оставането си в шампионата

Очевидно е, че нямаме и шанс, а и никаква странична поддръжка. Така обаче е по-стойностно. Докрай ще се борим почтено. Ако се спасим, ще бъде поради нашите старания на терена, а не поради нещо друго ", разяснява Херо пред " Мач Телеграф " от клубния рейс на път за Враца.

" Ситуацията в кадрово отношение е напряко жестока за нас. Отсъстващите поради травма и санкции са на процедура гръбнакът на нашия състав. Каквото такова. Тези, които ще излязат на терена, би трябвало да са наясно, че е нужно да покажат и повече от максимума на опциите си ", добави най-опитният треньор в Първа лига.
 Херо едвам събра група за гостуването на Спартак във Враца
Херо едвам събра група за гостуването на Спартак във Враца

Куп контузени и осъдени в лагера на " соколите "

Той няма да може да разчита на преотстъпените от Локо (Пловдив) Луан и Евандро, които в последните срещи бяха измежду най-хубавите в състава. Защитникът е с контузия в коляното, а Евандро, дружно с Пламен Димов, е осъден. Васев, Жоао Марио и Родни Антуи също са отвън сметките поради травми.

" Към момента противникът е много по-добре кадрово окоплектован и ще бъде в действителност тежко. Освен това напрежението при нас си оказва въздействие във към този момент поредност от мачове. Ще става и още по-голямо, само че вярата умира последна ", сподели още Димитров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР