Старши треньорът на Славия Иван Колев заяви след победата с

...
Старши треньорът на Славия Иван Колев заяви след победата с
Коментари Харесай

Иван Колев: Серията без победа ни тежеше

Старши треньорът на Славия Иван Колев съобщи след успеха с 1:0 против Арда, че серията без победа е тежала на „ белите “.

" Поздравявам футболистите и щаба ни за раздаването и всеотдайната игра и за отличната организация, която пробваха да спазят. Имаше два фактора, които влияеха на мача през днешния ден. От една страна дългата отрицателна серия и от друга-добрият тим в добра форма. Успяхме на моменти да надиграем съперника. Надявах се футболистите да превъзмогнат неприятната серия от мачове “, разяснява Колев.

“Играчите упражняват съществено и влагат мисъл в това, което правят. Серията досега им тежеше. По-важното е, че те не помниха тези проблеми и си извършиха дилемите си съвършено. 

След травмата Светослав Вуцов към момента не е подготвен и взехме решение да не рискуваме с неговото включване още веднъж ”, добави той.

“Трябва да работим съществено, както досега. Надявам се и съм уверен, че ще бъдем съществени и в идващите дни, с цел да използваме добре идната пауза в шампионата ”, сподели още Колев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР