Босът на Славия Венцеслав Стефанов остана доволен от играта на

...
Босът на Славия Венцеслав Стефанов остана доволен от играта на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не взехме точка, а изпуснахме ЦСКА

Босът на Славия Венцеслав Стефанов остана удовлетворен от играта на отбора против ЦСКА, само че не и от резултата 1:1.

Той бе сърдит, че отборът му не стигна до триумфа, откакто поведе посредством Галин Иванов на „ Българска войска “.

„ Съжалявам за изпусната победа над ЦСКА, а не се веселя на точката. Можеше да водим с повече от 1:0 преди заключителните минути и да стигнем до триумфа. Много малко не ни доближи за триумф. Като че ли ни липсваше късмет и самочувствие. Но и това го има във футбола. За нас не бе плюс, че ЦСКА бе изгубил преди този момент в евротурнирите. Напротив – сериозен минус бе, тъй като те желаеха да се потвърдят. Радвам се, че момчета с всеки минал мач отиват по-нагоре и по-нагоре. Убеден съм, че вървят към триумфи. Те ще дойдат “, съобщи Стефанов пред „ Тема Спорт “.

„ Какво съм декларирал на Бакеро след дуела? Аз не мога да му кажа нищо за футбол – по какъв начин да тренира играчите или нещо друго. Не мога и да му дам съвет за тази игра. Не забравяте какъв футболист беше и къде е работил, нали? Все едно да поучавам професор математик за събиране и изваждане.

Бакеро още не е коментирал равнището на шампионата ни като цяло. Но за нашите футболисти споделя, че младите вървят нагоре. И желае да ги види на положително равнище и в мачовете, освен в тренировките. Колкото повече труд поставят, толкоз по-бързо ще израснат. Имат положително бъдеще “, добави Стефанов.

Славия стартира подготовка за конфликта с Черно море. Той е на 12 август, събота, от 21:15 часа на стадион „ Александър Шаламанов “. „ До момента единствено гостувахме, в този момент ни следва мъчно домакинство. Надявам се обаче да зарадваме почитателите. Вярвам, че ще успеем “, сподели предприемачът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР