Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след

...
Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след
Коментари Харесай

Тунчев: Това бе най-слабият ни мач през сезона

Наставникът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след загубата от Славия с 0:1 в efbet Лига. Бившият национал призна, че не е останал по никакъв начин удовлетворен от изявите на своите играчи.

" Нямаше защо положително да се хванем в днешния мач. Може би от началото на сезона това ни е най-слабият мач, нищо не се получаваше. Бяхме плахи, нищо не показахме в изобретателен проект. След пет следващи победи, трябваше да дойдем със самочувствие, само че това, което бяхме говорили, не се получили. 
Бяхме в някаква изчаквателна позиция, стояхме надалеч от хората, не бяхме инициативни, чакахме съперника, имахме една обстановка на Преслав Боруков през първото полувреме и с това се изчерпваме. Трябва да променим метода, по който изглеждахме през днешния ден.
В Кърджали изглеждаме по различен метод, би трябвало да се забавляваме и да покажем това, което показахме в победните мачове, не би трябвало да действаме с прибързаност, не сме несломим тим, рано или късно ще загубим, само че през днешния ден изобщо не ми хареса тимът ", съобщи Александър Тунчев на стадиона в столичния квартал " Овча купел ". 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР