Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров сподели очакванията си

...
Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров сподели очакванията си
Коментари Харесай

Светослав Петров се закани: Ще опитаме да отстраним ЦСКА

Старши треньорът на Септември (София) Светослав Петров показа упованията си за идната среща на отбора с ЦСКА в 1/8-финал в шампионата за Купата на България.

" Ще се опитаме да отстраним ЦСКА и да играем атрактивен футбол. Ясно е, че в отбора на " алените " ще има напълно друга готовност и конфигурация след срещата с Гигант. Ние от този мач можем единствено да спечелим, няма какво да губим. Мисля, че това е ясно на всички. Надявам се да има успокоение във футболистите и да покажем добра игра. Ако това се случи съм сигурен, че ще реализираме добър резултат ", стартира Светослав Петров пред " Мач Телеграф ".
 ЦСКА с задача четвъртфинал против Септември
ЦСКА с задача четвъртфинал против Септември

Мачът е от 12:00 часа

" Предвид състава, с който ЦСКА излезе в срещата с Гигант Съединение, съгласно мен взеха решение да дадат отмора на някои от играчите и да дадат късмет на тези, които са играли по-малко време. Не мисля, че от този дуел някой трезво мислещ човек може да си прави генерални заключения ", стартира Петров.

" Успяхме да разучим " алените " и техните мощни и слаби страни. Ще забележим с каква система на игра ще излязат. Дали ще са с трима или четирима в отбрана, следва да разберем. Мисля, че сме готови, само че какво ще се случи на терена, ще забележим на " Армията ". Наясно съм с титулярните 11 и нямам въпросителни. Дано стане добър мач. Нямаме кадрови проблеми с изключение на трайно контузените Кристиян Пешов и Мартин Стойчев. Настроението в тима е обикновено. Завършваме сезона с дуел против ЦСКА и тъкмо това си говорихме с момчетата през седмицата. Да се опитаме да създадем един добър свършек на този полусезон. Това, че мачът ще е на " Българска войска ", не мисля, че е от толкоз огромно значение. Дали ще бъде на " Васил Левски ", или на " Армията " - няма изключително огромна разлика. И на двата стадиона тревното покритие е положително ", приключи Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР