Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не беше критичен

...
Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не беше критичен
Коментари Харесай

Анчелоти: По-скоро съм доволен, отколкото разочарован

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не беше сериозен към футболистите си, които стигнаха единствено до 0:0 при гостуването на. Опитният експерт регистрира по-добрата игра през втората част и похвали, който играе доста рядко от началото на сезона, само че през днешния ден беше титуляр.

“Хареса ми играта ни през второто полувреме, за разлика от метода, по който се представихме преди почивката. Имахме доста голови положения и би трябвало да продължим в същия дух. По-скоро съм удовлетворен, в сравнение с отчаян ”, съобщи Анчелоти.

“През първото полувреме ни липсваше експанзия. След това коригирахме нещата и започнахме по-често да лишаваме топката от съперника. Нямахме шанс, тъй като на два пъти уцелихме греда. Вратарят на пък направи няколко положителни спасявания. Домакините играха на равнище, само че все пак можехме да спечелим ”, означи италианецът.

“ игра добре. Имах избрани условия към него и той ги извърши. Жалко, че не съумя да се разпише през второто полувреме, когато имаше два шанса ”, сподели Анчелоти във връзка представянето на уелския национал.

“ е доста мощно състезание. Когато не побеждаваш, ще ти става все по-трудно ”, добави наставникът на кралския клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР