Българският национален отбор по художествена гимнастика направи добра подиум тренировка

...
Българският национален отбор по художествена гимнастика направи добра подиум тренировка
Коментари Харесай

Българските гимнастички с добра подиум тренировка преди европейското първенство в Будапеща

Българският народен тим по художествена гимнастика направи добра подиум подготовка преди европейското състезание, което стартира на следващия ден в зала " Ласло Пап " в унгарската столица Будапеща.

Боряна Калейн, Стилияна Николова, Елвира Краснобаева, Дара Малинова и Магдалена Вълкова изпробваха формалния килим в границите на 20 минути като изиграха устойчиво съчетанията си.



Официалната подготовка на грациите беше следена от президента на Българската федерация по художествена гимнастика и лидер на българската делегация Илиана Раева, от вицепрезидента на централата Невяна Владинова, от старши треньора на тима Бранимира Маркова, от члена на Техническия комитет към Европейската гимнастика Християна Тодорова, от Филипа Филипова, която съдийства за България в самостоятелната конкуренция и други.

Преди България подиум имаха тимовете на Италия и на Германия водени от последните две международни шампионки София Рафаели и Дария Варфоломеев.

Европейското състезание по художествена гимнастика започва на следващия ден с отборната конкуренция при девойките. Потокът на българките стартира в 12.15 българско време.

Първа на килима ще излезе Дара Малинова с лента. Възпитаничката на Райна Тошева ще играе три съчетания с обръч, с бухалки и с лента, а с топка ще се показа Магдалена Вълкова.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР