Половината от сградата, в която се намира спортният център на

...
Половината от сградата, в която се намира спортният център на
Коментари Харесай

Тервел Пулев по казуса със спортната зала: Събарянето на половината сграда е абсолютно незаконно

Половината от постройката, в която се намира спортният център на братя Пулеви е разрушена непозволено. За това алармира Тервел Пулев.

Според него дейностите на профилирана компания в региона на бизнес парцелите не са съобразени с буквата на закона.

" За наше страдание половината част от постройката, една част от нея я събориха безусловно нелегално, без наше единодушие и без да са ни уведомявали, без да имат нужните документи от държавните органи “, съобщи Пулев.

Въпреки сигналите към виновните институции, нарушавания не са установени.

„ Сигнализираме за противозаконните дейности на вложител, който е Асен Лисев, само че от февруари месец до в този момент безусловно никоя държавна институция – нито регион Лозенец, нито ДНСК, в Министерство на регионалното развитие сме алармирали. Писахме и на Министерството на районното развиване и благоустройството ", сподели още Тервел Пулев.

В отговор на питане на Българска национална телевизия шефът на компанията - вложител Асен Лисев съобщи, че спортната зала е здрава и дейностите по събарянето са законни.

Ето какво отговори Асен Лисев:

" Боксовата зала е напълно здрава и работи с гости и сега. В нея господин Тервел Пулев има 50% и за залата има дело за правосъдна подялба. Ние напълно законно сме разрушили независим прилежащ обект, който е 100% благосъстоятелност на компанията и всички инспекции от способените контролни органи досега не са открили противното. Вярваме, че сходни разногласия сред съсобственици/съседи би трябвало да се позволяват от българския съд, а не от медиите и по тази причина ще се въздържим от повече мнения по тематиката. “

Вижте репортажа във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР