Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов бе видимо афектиран

...
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов бе видимо афектиран
Коментари Харесай

Радуканов “срина” съдията след смехотворната дузпа: Да е жив и здрав и все така да се развива! В Левски ги хвана срам от решението му

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов бе очевидно обиден след загубата с 0:3 от Левски на “Герена”. Специалистът бе извънредно наскърбен от съдийството на Валентин Железов, който при резултат 0:0 удари съществено рамо на “сините”, откакто отсъди смехотворна дузпа в тяхна изгода. Радуканов изрази искания и по отношение на решението на арбитъра да покаже втори жълт, респективно червен картон на Аймен Суда в средата на втората част.
 Левски - Пирин @@@ “Поздравявам тима на Левски за успеха и основния арбитър. Да е жив и здрав и да продължава да се развива по същия метод. На терена и на скамейката на Левски ги хвана позор. Петият арбитър е споделил на част от играчите ми, че не знае какво е отсъдил Железов и че за първи път вижда такова нещо. Дойдохме, с цел да се борим, и до дузпата се справяхме. След гола пък домакините не знаеха къде се намират. Такава игра от моите момчета не бях виждал”, разяснява Радуканов.
 Левски - Пирин @@@ “При нас обстановката е доста тежка. Опитвам се да повиша самочувствието на момчетата, само че след подобен гол е мъчно. Убива ги. Жалко е. Да, и при 0:0 на полувремето след това Левски можеше да ни бие и с три, и с пет гола разлика. Беше ясно, че откакто останахме с човек по-малко, е значимо да не губим с огромен резултат. Щом съдията е решил, значи е имало червен картон на Суда. Той довечера взе единствено верни решения”, иронично добави още треньорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР