Старши треньорът на националния ни тим по художествена гимнастика –

...
Старши треньорът на националния ни тим по художествена гимнастика –
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Мина първият етап от Световното, утре всичко започва отначало

Старши треньорът на националния ни отбор по художествена гимнастика – самостоятелно Бранимира Маркова разяснява умерено представянето на своите възпитанички Невяна Владинов, Катрин Тасева и Боряна Калейн, откакто трите останаха отвън финалите на бухалки и лента.

„ Мина първият стадий от надпреварата. Боряна съумя да влезе на финали на топка и на обръч. Надявахме се на бухалки и на лента. Утре ни следва най-важното съревнование. Двете девойки съумяха да се класират измежду най-хубавите 24. Утре всичко стартира отначало”, съобщи Маркова.

„ В съчетанията с бухалки Боряна на самия край позволи неточност. Изигра доста положително комбиниране, само че най-после направи неточност. Катрин – малко по първоначално. Невяна се показа доста добре. Това, което направи за тима, беше доста добре. Изигра съчетанието с бухалки и лента без груби неточност.”

„ Има доста огромно напрежение. Момичетата и конкуренцията са доста добре готови. Утре ще бъде доста тежко съревнование за нас. Много от страните имат апетити за две участнички и надлежно 2 квоти за Олимпийските игри. Ние се надяваме девойките да се показват добре.”

„ Специално Невяна изигра доста хубаво комбиниране с лентата, само че си спести детайл за 0,4 от оценката. Ако го беше направила, несъмнено щеше да е във финала. Трябва да бъдат в действителност уверени, да играят без неточност. Квотите можем да ги вземем единствено по този метод – с безупречна игра. Имаме потребност и от късмет”, сподели Маркова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР