Старши треньорът на Монтана Антони Здравков даде мнението си след

...
Старши треньорът на Монтана Антони Здравков даде мнението си след
Коментари Харесай

Здравков: Доволен съм от победата, стремим се към топ 3

Старши треньорът на Монтана Антони Здравков даде мнението си след успеха на своя отбор над Миньор (Перник). “Сините ” се постановиха с 2:1, а Сухия остана удовлетворен от триумфа на своя отбор.
 Монтана се приближи до топ 4 след триумф над 10 от Миньор Монтана се приближи до топ 4 след триумф над 10 от Миньор
“Доволен съм от успеха против тим от топ 3, за където се стремим и ние. Не съм удовлетворен от качеството през втората част. Въпреки че бяхме с човек повече, допускахме центрирания, лиспваха ни завършващи удари и от тази позиция не съм удовлетворен.

Днес в завършващата фаза бяхме по-рационални за разлика от предходния мач в Габрово. Днес нямаше толкоз доста положения, имаше задоволително. Нещата бяха по-добре през днешния ден.

Определено имаше подценяване на обстановката при гола. Грешката си е напълно наша. Това всичко се проучва, гледа се. Може би имаше недовиждане на обстановката.

Не ни изненадаха от Миньор, нито ние изненадахме тях. Познаваме се добре. Всички се познават добре. Това, което беше през днешния ден, бих споделил, че беше обикновено.

Ще играем с един тим, който е в челото. Предполагам, че ще се получи сходен мач на днешния. Приличен тим, казусът при нас е, че имаме доста къса скамейка и това ме тормози, нищо друго ”, съобщи Здравков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР