Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана доволен от поведението

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана доволен от поведението
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Постигнахме добър турнирен резултат, започваме да мислим за ЦСКА

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана удовлетворен от държанието на своите футболисти, които реализираха поврат против Черно море и завоюваха първия полуфинален дуел за Купата на България против " моряците " с 2:1 на " Тича ". Наставникът на " орлите " похвали тима, че е останал съсредоточен върху този дуел, а мислите на играчите не са били върху идното дерби с ЦСКА - София.

Изиграхме нелош мач, приветствам играчите. Допуснахме една неточност за първия гол. Създадохме много обстановки през първото полувреме. Контролирахме дуела през по-голямата част. Постигнахме добър турнирен резултат.


 Лудогорец завладя Лудогорец завладя " Тича " и допира финала
Всички футболисти са в Лудогорец, тъй като имат качества. Всички ще получат късмет, въпросът е да го оползотворят. Имаше добра сила в мача и съм удовлетворен.



Не ми харесва, че доста елементарно получаваме голове и работим върху това. Сигурен съм, че тимът има капацитет, който да доразвием. Нямаме нито един елементарен мач. Максимално съсредоточено подхождаме към всеки дуел. 


1  Черно море 1:1 Лудогорец
Не желаех мислите да са върху мача с ЦСКА. Щастлив съм, че футболистите подходиха съществено. При всички положения ще е едно дерби. Дали ще е определящ за купата, ще забележим. Има време, от на следващия ден започваме да мислим за идващия мач ", сподели Петев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР