Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че спечелената титла

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа заяви, че спечелената титла
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Левски показа повече желание в първия мач и заслужено ни победи

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа съобщи, че извоюваната купа през уикенда ще даде на играчите му спомагателна мотивация и опция за по-добро показване.

" Тази купа ни дава повече мотивация за тренировки и за работа. Информираха ме, че това е най-рано извоюваната купа. Смятам, че ще ни даде опция за по-добро показване. Няма да се успокоим, ще покажем повече предпочитание в идващите мачове, с цел да си свършим работата до дъно ", сподели словенският експерт на конференция, отдадена главно на идния втори полуфинал за Купата на България против Левски.

. Специалистът беше запитан дали е склонен с мнението, че Лудогорец е бил по-притеснен в първия мач с Левски и поради това е изгубил вкъщи в последна сметка.
 Лудогорец хвърля най-хубавата си отбрана против Левски Лудогорец хвърля най-хубавата си отбрана против Левски
" Нямам усещането, че сме били по-притеснени. След разбора, който направихме, казусът от този мач е явен. Те имаха повече предпочитание. Ние имахме през първото полувреме обстановки, които трябваше да приключим по-добре. Но откакто резултатът се изравни, те демонстрираха повече предпочитание. И справедливо победиха, откакто са вкарали три гола.

Някои хора от управата на Левски разясниха, че от Лудогорец са повлияли на съдиите управлявали мача ЦСКА - Левски, с цел да покажат картони на избрани играчи. И по този начин да оказват помощ индиректно на първенците. Да влияем на съдиите? Не мога да разясня клюки, само че това не е част от нашата работа или каузи, с които се занимаваме ", сподели още той.
 Боримиров: Не съм удовлетворен от съдийството! В петък играем с Лудогорец и трябваше да се извърши поръчката Боримиров: Не съм удовлетворен от съдийството! В петък играем с Лудогорец и трябваше да се извърши поръчката
" Съгласявам се с изказванието, че Левски трансформираха тяхната система, когато се изправят против нас. Опитват се да играят по-различен футбол. Играят по метод, който считат, че на нас ни е противен. И против тях е постоянно добре да се излиза, тъй като желаят да играят футбол.

Отборът би трябвало да играе мъдро. Трябва да вкараме два гола повече от Левски, с цел да се класираме за финала. Трябва да бъдем доста съсредоточени, доста нападателни. И да имаме огромно предпочитание, тогава ще ги отстраним.
 Лудогорец опитва да отмъкне една от звездите на Левски Лудогорец опитва да отмъкне една от звездите на Левски
Наставникът разяснява и появилите се информации за интерес към бранителя на Левски Хосе.
"? Да, познавам го, бранителя. Няма да разясня тези спекулации, постоянно има спекулации, когато става дума за огромни тимове като Лудогорец. Игор Тиаго в първия тим? Той тренира добре, дали ще бъде на терена или на скамейката, ще ви кажа когато би трябвало ", приключи Анте Шимунджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР