Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен след изразителната

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен след изразителната
Коментари Харесай

Шимунджа: Трябва да бъдем смели и амбициозни срещу Жалгирис

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана удовлетворен след изразителната победа с 4:0 против Пирин. Наставникът на разградчани подчертава върху това, че неговите футболисти са останали фокусирани, макар че преди почивката нямаха прецизен удар.

Той обърна внимание и на идния реванш против Жалгирис от плейофа за Лига Европа и се надява " орлите " да бъдат смели и амбициозни във Вилнюс идния четвъртък.
 Лудогорец се разсъни след почивката и загря за Жалгирис с погром над Пирин Лудогорец се разсъни след почивката и загря за Жалгирис с погром над Пирин
" Беше значимо да останем фокусирани и да работим върху своите правила. В такива мачове, в които домакините имат доста съществени упоритости да играят против нас, дават всичко от себе си. През първото полувреме бяхме прекомерно мудни с топката. 
19  Пирин - Лудогорец
Когато вкараш, футболистите добиват по-голяма убеденост, а и тимът като цляо. Трябва да осъзнаем и проучваме този конфликт. Щастливи сме от успеха, тя беше значима.

От на следващия ден ще мислим за Жалгирис. Трябва да сме доста смели и амбициозни там. Трябва да бъдем на високо равнище ", показа Шимунджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР