Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след загубата в

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след загубата в
Коментари Харесай

Стоилов: Левски няма от какво да се срамува

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи след загубата в мача за Суперкупата на България против Лудогорец, че неговият тим няма от какво да се срами.

„ Едно високо футболно равнище и от двата тима. Имаше въодушевление, страст. За нас беше добре да забележим какво ние е равнището. „ Левски “ наподобява извънредно добре на терена, през първото полувреме, бяхме хегемон на терена “, разяснява Стоилов.

„ Имахме тежки пет минути, в които допуснахме двете неточности и ни вкараха двата гола. С темперамент и повече предпочитание успяхме да изравним резултата. За страдание още веднъж загубихме с дузпи. Поздравявам „ Лудогорец “ за извоюваната Суперкупа “, добави той.

„ Мисля, че през първата част играхме чудесно. Трябваше да бъдем по-уверени. Като експанзия и надзор на мача бяхме доста добре през първото полувреме. Аз няма от какво да се срамя. Трябва да продължим да надграждаме. „ Лудогорец “ имаха доста мощни 5-10 минути, в които изпаднахме в усложнения. Видяхме къде сме стигнали. Видяхме върху какво би трябвало да работим. Видяхме къде може да надграждаме. Този тим се показва малко над моите упования. Има къде да работим – върху самостоятелните неточности. Идеален миг да забележим до каква степен сме стигнали “, сподели още наставникът на „ Левски “.

„ Съжалявам, че не спечелихме Суперкупата, с цел да зарадваме нашите последователи. Благодаря им за неистовата поддръжка. „ Левски “ се завръща като един от факторите в българския футбол “, съобщи Стоилов.

„ Днес плюсовете за нашия тим бяха доста. Видяха се и грешките и пропуските, които позволяваме. Важно е да забележим и самостоятелните качества на тези играчи “, приключи старши треньорът на „ Левски “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР