Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана доволен от

...
Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана доволен от
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Левски вече може да отказва милиони за свои играчи

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана удовлетворен от представянето на своя отбор по време на сгъстения цикъл от мачове през миналата седмица. „ Сините “ надиграха Ботев Враца и Арда, а в четвъртък изнесоха доста мощен мач против Лудогорец, само че не съумяха да завоюват Суперкупата.

Днес столичани надделяха с 2:0 Арда и записа пета поредна победа в шампионата. В тази серия „ сините “ не позволиха гол.

Стоилов съобщи още, че към тима към този момент идват предложения за съответни играчи на стойност милиони, които обаче клубът ги отхвърля.

„ Доволен съм по какъв начин тимът влезе в мача. Контролирахме играта през първото полувреме, само че може би трябваше да отбележим още един гол, с цел да бъдем по-спокойни. Още се затрудняваме с последния удар и последното подаване, само че имаше предпочитание и експанзия. През второто полувреме изпуснахме контрола, само че това не докара до обстановки пред нашата врата “.

„ С оглед на тежкия мач през седмицата, това не е нещо ненадейно. За 7-8 дни изиграхме три мача и съм удовлетворен “.

„ При нас всички футболисти могат да бележат и имат нужните качества. Ще решим проблемите единствено с работа и самообладание, защото това е тимът, с който ще работим до нова година “.

„ Търпеливо работим с младите, опитваме да ги развиваме. Към тях упованията и условията са твърди високи. Като изключим Ивелин и Георги, другите са до 25 години. Имаме извънредно млад тим, който би трябвало да развиваме. Затова се тормозя от време – в точния момент за нежния тим. Момчетата се стараят. Всеки би трябвало да добави много малко, с цел да направи тимът по-голяма крачка. Знам нашите благоприятни условия, по тази причина съм доста деликатен в обещанията. Ивелин през днешния ден изглеждаше добре. Имах терзания за Георги Миланов, тъй като имаше и Коронавирус. Съхранихме го, влезе най-после “.

„ Сухите мрежи доста пъти се дължат на това, че би трябвало да работим извънредно доста в отбрана. Трябва да продължим да работим и надграждаме “.

„ Сега имам вариативност в междинната зона и офанзива. На никой нищо безплатно няма да дам. Всеки би трябвало да се бори за мястото си. Сега е прекомерно нежна конкуренцията “.

„ Противниците до момента не бяха от нашата класа, само че преди се мъчихме против такива противници. Сега побеждаваме с лекост. Левски има по-важни неща, в сравнение с да вземе някой състезател “.

„ Декември месец имахме 0 лв. оферта за футболистите ни. Левски към този момент си разрешава да отхвърля милионни предложения в евро. Това е добър отзив, че в клуба към този момент се работи както би трябвало. Имаме милионни оферти, някои ги отхвърлям. Към всички млади играчи има ежедневен интерес. На този стадий няма оферта, която да е призната. На този стадий очевидно не се постанова да продаваме “, съобщи Стоилов след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР